ecoSTICK constructiehars

ecoSTICK is een multifunctionele 2-componenten epoxy constructiehars. De constructiehars biedt een sterke en een langdurige hechting zowel onder als boven water. Het unieke product voldoet aan hoge eisen op het gebied van hechtingsvermogen, hardheid, flexibiliteit, slijtvastheid, slagvastheid, damp- en waterdichtheid, water en chemicaliën resistentie en duurzaamheid. ecoSTICK is krimpvrij en heeft een lange verwerkingstijd (ca. 2,5 uur) en is geschikt voor verlijmen, impregneren en lamineren. Aan de constructiehars kan ook een vul- of verdikkingsmiddel toegevoegd worden om delen die niet goed aansluiten op te vullen voor een optimale hechting.

Gifvrij

ecoSTICK biedt de verwerker vele voordelen: het is een gifvrij product, oplosmiddel- en reukarm en tussen de lagen hoeft niet geschuurd te worden. ecoSTICK voldoet aan de huidige milieu- en veiligheidsvoorschriften en is zowel binnen als buiten veilig te verwerken.

Langdurige bescherming

ecoSTICK is gebruiksvriendelijk en zonder verdunning te verwerken met een kwast of verfroller. Het is uitstekend te verwerken met glasmatten of glasvezel van diverse diktes. Omdat ecoSTICK slechts 6 % oplosmiddel bevat is de dikte van een aangebrachte natte laag nagenoeg gelijk aan een droge laag; het verdampingsverlies is minimaal. Als ecoSTICK op de voorgeschreven wijze wordt aangebracht kan het jaren goed functioneren en biedt het een langdurige en waterdichte hechting.

Aan te brengen op : staal, aluminium, polyester, hout en 2-componenten coatings / primers.
Verpakkingen :
25 kilogram zowel component A als component B
Kleuren :
transparant
Verwerkingstijd bij 20° C :
ca. 2 uur
Overschilderbaar :
de volgende dag
Verbruik :
is afhankelijk van de toepassing
Gereedschappen :
kwast en verfroller
     
Eigenschappen :
mens- en milieuvriendelijk
    bevat geen giftige stoffen
    oplosmiddelarm
    reukarm
    water en chemicaliën resistent
    corrosiewerend
    slijtvast
    hoge slagvastheid
    flexibel
    hard
    glad oppervlak
    vlampunt > 125° C
Klik hier voor de gebruiksaanwijzing

Voor nadere informatie en verkoop verwijzen wij u naar ons e-mail adres: info@ecolinecoatings.com