ecoPREGNATE handlamineerhars

ecoPREGNATE is een oplosmiddelvrije multifunctionele 2-componenten epoxy handlamineerhars. De lamineerhars biedt een sterke en een langdurige hechting zowel onder als boven water. Het unieke product voldoet aan hoge eisen wat betreft hechtingsvermogen, hardheid, slijtvastheid, slagvastheid, damp- en waterdichtheid, water en chemicaliën resistentie en duurzaamheid. ecoPREGNATE is geschikt voor verlijmen, reparaties en delen vast te zetten b.v. in de jachtbouw. ecoPREGNATE is hard en heeft de juiste flexibiliteit om de bewegingen van het schip op te kunnen vangen. Het is soepel te verwerken en geschikt voor elke soort, dikte en type glasvezel.

Gifvrij

ecoPREGNATE biedt de verwerker vele voordelen: het is een gifvrij product, oplosmiddelvrij, reukarm en tussen de lagen hoeft niet geschuurd te worden. ecoPREGNATE voldoet aan de huidige milieu- en veiligheidsvoorschriften en is zowel binnen als buiten veilig te verwerken.

Langdurige bescherming

ecoPREGNATE is gebruiksvriendelijk en zonder verdunning te verwerken met een kwast of een verfroller. Het is uitstekend te verwerken met glasmatten of glasvezel van diverse diktes. Omdat ecoPREGNATE geen oplosmiddelen bevat is de dikte van een aangebrachte natte laag gelijk aan een droge laag; het verdampingsverlies is nihil. Als ecoPREGNATE op de voorgeschreven wijze wordt aangebracht kan het jaren goed functioneren en biedt het een langdurige waterdichte hechting.

Aan te brengen op : staal, aluminium, polyester, hout en 2-componenten coatings / primers
Verpakkingen :
2,5 kilogram, 5 kilogram en 10 kilogram
Kleuren :
transparant
Verwerkingstijd bij 20° C :
ca. 1 uur
Overschilderbaar :
de volgende dag
Greedschappen :
kwast en verfroller
     
Eigenschappen :
mens- en milieuvriendelijk
    bevat geen giftige stoffen
    oplosmiddelarm
    reukarm
    water en chemicaliën resistent
    corrosiewerend
    slijtvast
    hoge slagvastheid
    flexibel
    hard
    glad oppervlak
    vlampunt > 125° C
Klik hier voor de gebruiksaanwijzing

Voor nadere informatie en verkoop verwijzen wij u naar ons e-mail adres: info@ecolinecoatings.com