ecoGLUE lijmpasta

ecoGLUE is een oplosmiddelvrije 2-componenten epoxy lijmpasta en biedt een sterke en een langdurige hechting. Het unieke product voldoet aan eisen op het gebied van hechtingsvermogen, hardheid, flexibiliteit, slagvastheid, damp- en waterdichtheid, water en chemicaliën resistentie en duurzaamheid. De te verlijmen delen schuren en op beide delen lijmpasta aanbrengen vervolgens stevig aandrukken en indien mogelijk verzwaren of vast klemmen. ecoGLUE kan in een laagdikte van ca. 3 mm. aangebracht worden.

Gifvrij

ecoGLUE biedt de verwerker vele voordelen: het is een gifvrij product, oplosmiddelvrij, reukarm en tussen de lagen hoeft niet geschuurd te worden. ecoGLUE voldoet aan de huidige milieu- en veiligheidsvoorschriften en is zowel binnen als buiten veilig te verwerken.

Langdurige bescherming

ecoGLUE is ontwikkeld voor het verlijmen van staal, aluminium, polyester en hout. ecoGLUE is te verwerken met een spatel, is gebruiksvriendelijk en krimpvrij. Wij adviseren voor een optimale hechting het staal te stralen en aluminium, polyester en hout te schuren en op beide delen die verlijmd worden lijmpasta aan te brengen, vervolgens stevig aandrukken en indien mogelijk verzwaren of vast klemmen. Omdat ecoGLUE geen oplosmiddelen bevat is de dikte van een aangebrachte natte laag gelijk aan een droge laag; het verdampingsverlies is nihil. Als ecoGLUE op de voorgeschreven wijze wordt aangebracht kan het jaren goed functioneren en biedt het een langdurige waterdichte hechting.

Aan te brengen op : staal, aluminium, polyester, gelcoat, hout en 2-componenten coatings / primers.
Verpakkingen :
1 kilogram en 2,5 kilogram
Kleuren :
licht grijs
Verwerkingstijd bij 20° C :
ca. 2,5 uur
Overschilderbaar :
de volgende dag
Verbruik :
bij een laagdikte van 3 mm. ca. 2 m² per kilogram
Gereedschappen :
spatel of lijmkam
     
Eigenschappen :
mens- en milieuvriendelijk
    bevat geen giftige stoffen
    oplosmiddelarm
    reukarm
    water en chemicaliën resistent
    corrosiewerend
    slijtvast
    hoge slagvastheid
    flexibel
    hard
    glad oppervlak
    vlampunt > 125° C
Klik hier voor de gebruiksaanwijzing

Voor nadere informatie en verkoop verwijzen wij u naar ons e-mail adres: info@ecolinecoatings.com