ecoFINISH damp- en waterdichte epoxy coating

Slijtvaste, corrosiewerende en damp- en waterdichte epoxy coating die vrijwel geen onderhoud behoeft en een langdurige bescherming biedt.

ecoFINISH is een multifunctionele 2-componenten epoxy coating. Deze corrosiewerende, damp- en waterdichte coating is geschikt voor vele toepassingen in de beton en waterbouw zowel onder als boven water. Met name waar eisen worden gesteld aan corrosiewering, hechtingsvermogen, hardheid, flexibiliteit, slijtvastheid, slagvastheid, damp- en waterdichtheid, chemicaliën resistentie en duurzaamheid. Deze multifunctionele coating is geschikt als tussenlaag en als toplaag.

gifvrij

Vervolgens biedt het ook voor de verwerker vele voordelen zoals gifvrij, oplosmiddelarm, reukarm, geen explosiegevaar en tussen de lagen hoeft niet geschuurd te worden. ecoFINISH voldoet aan de huidige milieu- en veiligheidsvoorschriften en is zowel binnen als buiten veilig te verwerken.

langdurige bescherming

ecoFINISH is gebruiksvriendelijk en zonder verdunning te verwerken met de kwast, mohairverfroller en verfspuit. Het dekt uitstekend, blijft staan op verticale vlakken en vloeit mooi glad. Omdat ecoFINISH slechts 6 % oplosmiddel bevat is de dikte van een aangebrachte natte laag nagenoeg gelijk aan een droge laag; het verdampingsverlies is minimaal. Als ecoFINISH op de voorgeschreven wijze wordt aangebracht kan het jaren goed functioneren en biedt het zowel onder als boven water een waterdichte en langdurige bescherming. Met behulp van het geavanceerde researchapparaat van TNO Industrie en het Centrum voor Onderzoek en Technisch advies (COT) is ecoFINISH aan uitgebreide tests onderworpen conform de eisen.

ecoFINISH is een gepatenteerd product.

Aan te brengen op : ecoCOAT en 2-componenten coatings / primers
Verpakkingen :
750 ml. 2,5 liter, 5 liter en 10 liter en 20 liter.
Kleuren :
RAL kleuren
Verwerkingstijd bij 20° C :
ca. 1 uur
Overschilderbaar :
de volgende dag
Verbruik :
ca. 10 m² per liter
Gereedschappen :
kwast, mohairverfroller en verfspuit
Aanbevolen systeem :
breng 2 lagen aan, elk in een laagdikte van ca. 125 µm
     
Eigenschappen :
niet gevraarlijk voor mens- en milieu
    bevat geen giftige stoffen
    oplosmiddelarm
    reukarm
    damp  en waterdicht
    zeewater en zoutnevel resistent
    chemicaliën resistent
    corrosiewerend
    slijvast
    hoge slagvastheid
    flexibel
    hard
    glad oppervlak
    vlampunt > 125° C
    geen explosie gevaar
Klik hier voor de gebruiksaanwijzing

Voor nadere informatie en verkoop verwijzen wij u naar ons e-mail adres: info@ecolinecoatings.com