ecoCARE damp- en waterdichte coating, zijdeglans

Slijtvaste, corrosiewerende en damp- en waterdichte epoxy coating die vrijwel geen onderhoud behoeft en een langdurige bescherming biedt.

ecoCARE is een half glanzende 2-componenten epoxy coating die ontwikkeld is voor de gehele windturbine. ecoCARE voldoet aan eisen op het gebied van corrosiewering, hechtingsvermogen, hardheid, flexibiliteit, slijtvastheid, slagvastheid, chemicaliënresistentie, damp- en waterdichtheid, kleurvastheid en duurzaamheid. Op het gladde oppervlak krijgen vuil, insecten en andere vormen van aangroei moeilijk grip en zijn eenvoudig te verwijderen met een borstel of een hogedrukreiniger. Het hoge hechtingsvermogen in combinatie met hardheid en flexibiliteit waarborgt een slagvaste bescherming tegen hagel.

Gifvrij

ecoCARE biedt de verwerker vele voordelen: het is een gifvrij product, oplosmiddel- en reukarm en tussen de lagen hoeft niet geschuurd te worden. ecoCARE voldoet aan de huidige milieu- en veiligheidsvoorschriften en is zowel binnen als buiten veilig te verwerken.

Langdurige bescherming

ecoCARE is gebruiksvriendelijk en zonder verdunning te verwerken met een kwast of verfroller. Het dekt uitstekend, blijft staan op verticale vlakken en vloeit mooi glad. Omdat ecoCARE slechts 6 % oplosmiddel bevat is de dikte van een aangebrachte natte laag nagenoeg gelijk aan een droge laag; het verdampingsverlies is minimaal. Als ecoCARE op de voorgeschreven wijze wordt aangebracht kan het jaren goed functioneren en biedt het een waterdichte en langdurige bescherming.

Aan te brengen op : staal, polyester en 2-componenten coatings / primers
Verpakkingen :
2,5 kilogram, 7,5 kilogram en 31 kilogram
Kleuren :
RAL kleuren
Overschilderbaar na :
de volgende dag
Verbruik :
ca. 8 m² per kilogram
Gereedschappen :
kwast, mohairverfroller en schuimrubberverfroller
Aanbevolen systeem :
breng minstens 2 lagen aan, elk in een laagdikte van ca. 125 µm
     
Eigenschappen :
mens- en milieuvriendelijk
    bevat geen giftige stoffen
    oplosmiddelarm
    reukarm
    zoutwater- en chemicaliën resistent
    damp- en waterdicht
    corrosiewerend
    kleurvast
    slijtvast
    hoge slagvastheid
    flexibel
    hard
    glad oppervlak
    vlampunt > 125° C
Klik hier voor de gebruiksaanwijzing

Voor nadere informatie en verkoop verwijzen wij u naar ons e-mail adres: info@ecolinecoatings.com