Construction

Lijmen, lamineren en impregneren: de multifunctionele producten van ecoLINE zorgen voor een duurzame hechting zowel onder als boven water. De producten zijn geschikt voor vele toepassingen in diverse marktsegmenten: de staal- en houtindustrie, beroeps- en recreatievaart, etc. De producten hechten uitstekend op staal, aluminium, polyester en hout .

VOORDELEN

De producten van ecoLINE voldoen aan hoge eisen: ze zijn onder meer hard, flexibel, slijt- en slagvast, damp- en waterdicht en duurzaam. Bovendien zijn de producten mens- en milieuvriendelijk, ze bevatten geen giftige stoffen, nauwelijks of geen oplosmiddelen en zijn reukarm.

PRODUCTEN

ecoLINE heeft drie constructie producten in het assortiment. ecoGLUE is een lijmpasta die zorgt voor een sterke en langdurige hechting. ecoSTICK is een constructiehars, waaraan ook een vul- of verdikkingsmiddel toegevoegd kan worden, geschikt voor verlijmen en impregneren. ecoPREGNATE is een handlamineerhars, dat versterkt kan worden met diverse soorten glasvezel, geschikt voor reparaties, verlijmen, afdichten, etc. Deze drie producten zijn damp- en waterdicht en geschikt voor zowel onder als boven water.