Decorative

Met de ‘groene’ producten van ecoLINE worden industrievloeren beschermd tegen invloeden van buitenaf. Het is een illusie om voor altijd van stoffige en beschadigde vloeren af te zijn, maar met onze harde, slijtvaste en vloeistofdichte vloercoatings kan deze illusie gerealiseerd worden.

VOORDELEN

De producten van ecoLINE voldoen aan hoge eisen: ze zijn onder meer hard, flexibel, slijt- en slagvast, damp- en waterdicht en duurzaam. Bovendien zijn de producten mens- en milieuvriendelijk, bevatten geen giftige stoffen, geen of nauwelijks oplosmiddelen en zijn reukarm.

PRODUCTEN

ecoLINE heeft een compleet vloerensysteem en een voegmortel voor tegelwerken in het assortiment. De vloercoatings, speciaal ontwikkeld voor industrievloeren, zijn vloeistofdicht, naadloos aan te brengen en bestand tegen hoge mechanische belasting. Het vloerensysteem bestaat uit een primer, een slurry en drie vloercoatings in glans, mat en zijdeglans. ecoCOAT is een oplosmiddelvrije impregnerende primer om poreuze vloeren af te dichten. ecoSLURRY is een oplosmiddelvrije slurrymassa om ruwe en oneffen vloeren te egaliseren. ecoTEC is een oplosmiddelvrije glanzende vloercoating. ecoGUARD zijdeglans en ecoTOP mat zijn oplosmiddelarme vloercoatings. ecoPOINT is een krimpvrije en kneedbare voegmortel voor een waterdichte afdichting van tegelwerken.