Protective

In de industriële bouw zorgen de ‘groene’ producten van ecoLINE voor langdurige bescherming. De protective-producten worden toegepast in uiteenlopende branches, zoals de staalindustrie en de marinesector. In de staalindustrie zijn de producten onder andere geschikt voor pijpleidingen, hoogspanningsmasten, opslagtanks en containers. De producten worden ook gebruikt in de beton- en waterbouw: damwanden, sluizen, kelders en steigers worden beschermd tegen corrosie en verwering. Ook behandeling van windturbines is mogelijk. In de marinesector kunnen de producten zeer divers worden toegepast: ze zijn geschikt voor zoet, brak en zeewater. Ook in de offshore-industrie komen de ecoLINE producten van pas: diverse soorten tanks, zoals ballast-, brandstof- en drinkwatertanks en overige ruimen kunnen worden beschermd met ecoLINE producten.

VOORDELEN

De producten van ecoLINE voldoen aan hoge eisen: ze zijn onder meer flexibel, slijt- en slagvast, damp- en waterdicht en duurzaam. Bovendien zijn de producten reukarm, bevatten nauwelijks oplosmiddelen, gifvrij en is er geen explosiegevaar: mens- en milieuvriendelijk dus.

PRODUCTEN

ecoLINE heeft vijf producten in het assortiment die geschikt zijn voor gebruik in de industriële branche en de marinesector: ecoNOMIC is een universele staalprimer, geschikt voor diverse industriesectoren. ecoSHIELD is een coating met multifunctionele toepassingsmogelijkheden, geschikt als tussen- en toplaag. ecoFLEX is een corrosiewerende coating, met name geschikt voor hoogspanningsmasten. ecoCARE is een coating met zijdeglans, die bescherming biedt tegen onder meer insecten en vuil. ecoLAMINATE is een laminaat, dat zorgt voor water- en vonkdichte bekleding van onder meer pijpleidingen.