ecoCOAT vloerprimer

ecoCOAT is een oplosmiddelvrije 2-componenten epoxy vloerprimer voor poreuze ondergronden zoals steen, beton, cementdeklagen. Het product is geschikt voor diverse ondergronden, met name waar eisen worden gesteld aan hechtingsvermogen, hardheid, slijtvastheid, slagvastheid, damp- en waterdichtheid, chemicaliën resistentie en duurzaamheid. ecoCOAT is een impregnerende vloerprimer die geschikt is voor zowel ruwe als egale ondergronden en biedt tevens een goede basis voor een optimale hechting voor bijvoorbeeld ecoSLURRY op een ruwe ondergrond en een vloercoating op een egale ondergrond.

Gifvrij

ecoCOAT biedt de verwerker vele voordelen: het is een gifvrij product, oplosmiddelvrij, reukarm en tussen de lagen hoeft niet geschuurd te worden. ecoCOAT voldoet aan de huidige milieu- en veiligheidsvoorschriften en is zowel binnen als buiten veilig te verwerken.

Langdurige bescherming

ecoCOAT is gebruiksvriendelijk en zonder verdunning te verwerken met een verfroller of vloerwisser. De vloerprimer impregneert en sluit de ondergrond damp- en waterdicht af. Omdat ecoCOAT geen oplosmiddelen bevat is de dikte van een aangebrachte natte laag gelijk aan een droge laag; het verdampingsverlies is nihil. Als ecoCOAT op de voorgeschreven wijze wordt aangebracht kan het jaren goed functioneren en biedt het een langdurige hechting en een damp- en waterafdichting.

Aan te brengen op : beton, cementdekvloeren, gietasfalt en hout
Verpakkingen : 2,5 kilogram en 7,5 kilogram
Kleur : licht bruin
Verwerkingstijd bij 20° C :
ca. 30 minuten
Overschilderbaar na :
de volgende dag
Verbruik :
ca. 6 m² per kilogram
Gereedschappen :
verfroller en vloerwisser
     
Eigenschappen :
mens- en milieuvriendelijk
    bevat geen giftige stoffen
    oplosmiddelarm
    reukarm
    water en chemicaliën resistent
    vloeistofdicht
    krimpvrij
    slijtvast
    hoge slagvastheid
    flexibel
    hard
    glad oppervlak
    vlampunt > 125° C
Klik hier voor de gebruiksaanwijzing

Voor nadere informatie en verkoop verwijzen wij u naar ons e-mail adres: info@ecolinecoatings.com