ecoSLURRY egaliseermassa

ecoSLURRY is een oplosmiddelvrije 3-componenten epoxy slurry met een hoog vulvermogen. De zelf nivellerende slurry is te gebruiken voor het uitvullen van ruwe en oneffen vloeren en voor het aanbrengen van slijtlagen. Het voldoet aan eisen als hechtingsvermogen, hardheid, slijtvastheid, slagvastheid, damp- en waterdichtheid, chemicaliën resistentie en duurzaamheid. De gebruiksvriendelijke ecoSLURRY is soepel en naadloos aan te brengen, is bestand tegen hoge mechanische belasting en uitstekend geschikt voor industrievloeren en slijtlagen op brugdekken.

Gifvrij

ecoSLURRY biedt de verwerker vele voordelen: het is een gifvrij product, oplosmiddelvrij, reukarm en tussen de lagen hoeft niet geschuurd te worden. ecoSLURRY voldoet aan de huidige milieu- en veiligheidsvoorschriften en is zowel binnen als buiten veilig te verwerken.

Langdurige bescherming

ecoSLURRY is een gebruiksvriendelijke slurry die soepel te verwerken is met een spaan, rakel of een vloerwisser. De slurry is hard, krimpvrij, scheuroverbruggend, vloeistofdicht en bestand tegen hoge mechanische belasting. Omdat ecoSLURRY geen oplosmiddelen bevat is de dikte van een aangebrachte natte laag gelijk aan een droge laag; het verdampingsverlies is nihil. Als ecoSLURRY op de voorgeschreven wijze wordt aangebracht kan het jaren goed functioneren en biedt het een langdurige hechting en een damp- en waterafdichting.

Aan te brengen op : ecoCOAT en 2-componenten coatings / primers
Verpakkingen :
20 kilogram
Kleur :
licht bruin
Verwerkingstijd bij 20° C :
ca. 30 minuten
Overschilderbaar na :
de volgende dag
Verbruik :
ca. 4 kilogram per m² afhankelijk van de oneffenheid van de ondergrond
Verbruik :
ca. 2,5 kilogram per m² voor een slijtlaag
Gereedschappen :
verfroller en vloerwisser
     
Eigenschappen :
mens- en milieuvriendelijk
    bevat geen giftige stoffen
    oplosmiddelarm
    reukarm
    water en chemicaliën resistent
    vloeistofdicht
    krimpvrij
    slijtvast
    hoge slagvastheid
    flexibel
    hard
    scheuroverbruggend
    glad oppervlak
    vlampunt > 125° C
Klik hier voor de gebruiksaanwijzing

Voor nadere informatie en verkoop verwijzen wij u naar ons e-mail adres: info@ecolinecoatings.com