ecoPOINT damp- en waterdichte voegmortel

ecoPOINT is een mens- en milieuvriendelijke 3-componenten epoxy voegmortel die ontwikkeld is voor tegelwerken en geschikt voor gebruik onder en boven water. Het is geschikt voor gebruik waarbij eisen worden gesteld aan hechtingsvermogen, hardheid, slagvastheid, slijtvastheid, damp- en waterdichtheid, chemicaliënresistentie en duurzaamheid. ecoPOINT is krimpvrij, bevat geen oplosmiddelen, is goed kneedbaar en blijft staan in de voegen.

Gifvrij

ecoPOINT biedt de verwerker vele voordelen: het is een gifvrij product, oplosmiddelvrij en reukarm. ecoPOINT voldoet aan de huidige milieu- en veiligheidsvoorschriften en is zowel binnen als buiten veilig te verwerken.

Langdurige bescherming

ecoPOINT is een gebruiksvriendelijke voegmortel die soepel te verwerken is met een voegspijker. Voor het aanbrengen de voegmortel mengen tot een stevige klontvrije kneedbare massa, zodat de voegmortel blijft staan in de voeg. Omdat ecoPOINT geen oplosmiddelen bevat is de aangebrachte natte voegmortel gelijk aan de uitgeharde voegmortel; het verdampingsverlies is nihil. Als ecoPOINT op de voorgeschreven wijze wordt aangebracht kan het jarenlang goed functioneren en biedt het een langdurige en waterdichte bescherming.

Aan te brengen op : tegelwerken
Verpakkingen :
14 kilogram
Kleuren :
licht bruin
Verwerkingstijd bij 20° C :
ca. 30 minuten
Overschilderbaar :
de volgende dag
Verbruik :
afhankelijk van de diepte en de breedte van de voeg
Gereedschappen : voegspijker
     
Eigenschappen :
mens- en milieuvriendelijk
    bevat geen giftige stoffen
    oplosmiddelarm
    reukarm
    damp- en waterdicht
    water en chemicaliën resistent
    krimpvrij
    slijtvast
    hoge slagvastheid
    flexibel
    hard
    glad oppervlak
    vlampunt > 125° C
Klik hier voor de gebruiksaanwijzing

Voor nadere informatie en verkoop verwijzen wij u naar ons e-mail adres: info@ecolinecoatings.com